Yoga en meditatie in beweging

Je adem is een heel krachtige heartopener. Door je adem te synchroniseren met je bewegingen, bereik je innerlijke rust. Het is de basis van yoga en meditatie in beweging.

Individueel of in kleine groepjes van maximaal vijf personen, geef ik lessen meditatie in beweging. Daarin pas ik een aantal yogatechnieken toe, die ik ook gebruik bij coaching.

 

Speciaal voor bedrijven ook online lessen Meditatie in beweging. Iedere ochtend deel ik mijn ochtendroutine zodat je jouw werkdag met rust en ruimte in hoofd en lichaam kunt starten vanuit je thuiswerkplek.

 

Het versterkt de spieren, verhoogt flexibiliteit en verbeterd de lichaamshouding. Het helpt te ontstressen, verlaagt het ziekteverzuim en zorgt voor meer creativiteit bij je medewerk(st)ers!

 

Dit half uurtje zorgt ervoor dat jouw medewerk(st)ers met nieuwe energie en een heldere blik aan de slag gaan.

Basic Flow

Je leert je adem en je bewegingen te synchroniseren. Ze gaan elkaar versterken, waardoor bewegen je geen energie kost, maar juist energie geeft. In een langzaam tempo neem je verschillende houdingen aan en werk je aan soepele overgangen.

Yin yoga

De verschillende Yin-houdingen nodigen je uit om denken om te zetten in voelen. We houden een houding een paar minuten aan en je richt je aandacht naar binnen. Daardoor kom je in verbinding met wie jij werkelijk bent.

Ying Yang yoga

Bij Ying Yang yoga wisselen we actieve, dynamische bewegingen (Yang) af met houdingen die we langer aanhouden (Yin). De Yang maakt je lichaam krachtig en vitaal. Door de Yin kom je in contact met de stilte in jezelf. Yin en Yang zorgen samen voor een goede balans tussen lichaam en geest.

Pawan Muktasana bewegingen

Deze serie bewegingen is erop gericht om blokkades in je lichaam en geest weg te nemen. Hiermee maak je energie vrij in je hele lichaam. Je leert de vloeiende, simpele bewegingen te synchroniseren met je ademhaling.

Voetreflexmassage

Natuurlijk is iedere massage een weldaad voor je lichaam en geest. Maar dat geldt in het bijzonder voor een voetreflexmassage. En al helemaal een voetreflexmassage bij Heartopener, omdat je kunt kiezen voor een basisbehandeling of een massage in de vorm van een mini-retraite.

Optimale bezinning & ontspanning met Heartopener op Landgoed Blokland

Groepslessen

Wil je weten wanneer onze groepslessen
Meditatie in Beweging zijn?

Yoga begint pas echt als je van de mat afstapt
- Johan Noorloos

Lekker naar buiten!

Als het weer het toelaat, geef ik de lessen Meditatie in Beweging buiten in de tuin.

Wat zeggen mijn klanten?

Wie maak jij blij met een heartopener?
Bestel deze prachtige cadeaubon voor slechts 65 euro!
Een uniek en persoonlijk cadeau