Over Patricia

50 jaar heb ik de naam Jolita met trots gedragen. In het tweede gedeelte van mijn leven heb ik besloten mijn roepnaam te veranderen naar mijn tweede naam Patricia.

 

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Al vanaf jonge leeftijd begon ik een lange en intense zoektocht naar mijzelf. Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Maar vooral waarom doe ik zoals ik doe en voel ik mij niet zoals ik mij zou willen voelen? Ik groeide op als blank  meisje in een Indisch gezin.

De laatste jaren voelde ik tevens een innerlijke onrust en vroeg ik mezelf steeds vaker af: Wat wil ik en waar word ik nu echt gelukkig van? Ik merkte dat ik in mijn werk altijd voor zekerheid had gekozen maar dat dat mij diep van binnen helemaal niet gelukkig maakte. Ik wilde vanuit mijn hart gaan leven en werken, zelf het geluk weer terugvinden.

Ik koos daarom voor de hbo-opleiding Intuïtieve Ontwikkeling die ik in mijn vrije tijd succesvol heb afgerond. Intuïtieve ontwikkeling is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt en de bewustwording van de energie die daarvoor nodig is. Van daaruit wilde ik beeldend gaan werken en heb ik de vierjarige opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach gevolgd. Daarnaast haalde ik mijn internationaal gecertificeerde diploma als docent yoga en ben ik sinds 2010 gediplomeerd voetreflexmasseur.

Het volgen van deze opleidingen heeft mij persoonlijk enorm veel gebracht en inzicht gegeven. Langzamerhand werd voor mij steeds duidelijker welke wending ik aan mijn leven wilde geven. Met mijn opleidingen en levenservaring doen wat mij gelukkig maakt zodat ik daarmee ook anderen kan helpen hun geluk te vinden.

Ik waagde de sprong en nu heb ik mijn eigen coachingspraktijk Heartopener, waar ik mensen begeleid, motiveer en help bij het openstellen van hun hart. Als ervaringsdeskundige weet ik wat er met je gebeurt als je vanuit je hart gaat leven. Ik help jou tot inzichten in jouw proces – je ontdekt wat jouw innerlijke drijfveren zijn, over welke talenten je beschikt en wat jouw hart sneller doet kloppen. Je gaat je steeds sterker voelen want je gaat op zoek en ontdekt je eigen kracht. Als je je hart durft open te stellen doe je dingen die je echt leuk vindt en waar jij blij van wordt. Daarmee word je een voorbeeld voor jouw naasten, in werk en privérelaties. Want als jij straalt, wil jouw omgeving dat ook!

Verder ben ik moeder van een prachtige zoon en dochter en woon samen met mijn man en kinderen in Hoorn.

Contact/Afspraak maken?

Ben je benieuwd hoe mijn coaching jou kan helpen? Wil je leren om vanuit je hart te gaan leven? Wil je weten hoe de Heartopeners jouw leven kunnen veranderen? Bel 0636180302 of neem contact met ons op via onderstaand formulier!

Ja, ik wil een gratis klikgesprek

Ja, ik akkoord met de privacyverkaring en algemene voorwaarden

Wat zeggen mijn klanten?