Over heARTopener

 

Mijn naam is Jolita den Doop (1970). Ik ben moeder van een prachtige zoon en dochter en woon samen met mijn man en kinderen in Hoorn. Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Al vanaf jonge leeftijd begon ik een lange en intense zoektocht naar mijzelf. Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Maar vooral waarom doe ik zoals ik doe en voel ik mij niet zoals ik mij zou willen voelen?

 

De afgelopen 20 jaar werkte ik als ambtenaar bij Justitie en Belastingdienst. Naast mijn baan volgde ik vele cursussen en trainingen met betrekking tot persoonlijke groei. Ik heb onder andere deelgenomen aan de trainingen PPE (Persoonlijke en Professionele Effectiviteit) en MBTI (Myers-Briggs Type Indicator).

 

De laatste jaren voelde ik een innerlijke onrust en vroeg ik mezelf steeds vaker af: Wat wil ik en waar word ik nu echt gelukkig van? Ik merkte dat ik in mijn werk altijd voor zekerheid had gekozen maar dat dat mij diep van binnen helemaal niet gelukkig maakte. Ik wilde vanuit mijn hart gaan leven en werken, zelf het geluk weer terugvinden.

Naast mijn baan koos ik daarom voor de HBO-opleiding ‘Intuitieve Ontwikkeling’ die ik in mijn vrije tijd succesvol heb afgerond. Intuïtieve ontwikkeling is leren vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijk komt en de bewustwording van de energie die daarvoor nodig is. Van daaruit wilde ik beeldend gaan werken en heb ik de vierjarige opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach gevolgd. Daarnaast haalde ik mijn internationaal gecertificeerde diploma als Yoga docent en ben ik sinds 2010 gediplomeerd Voetreflexmasseur.

 

Kunstzinnig Dynamisch Coach

Het volgen van deze opleidingen heeft mij persoonlijk enorm veel gebracht en inzicht gegeven. Ik werd in het bijzonder geraakt door het Kunstzinnig Dynamisch Coachen.  en langzamerhand werd voor mij steeds duidelijker welke wending ik aan mijn leven wilde geven. Met mijn opleidingen en levenservaring doen wat mij gelukkig maakt zodat ik daarmee ook anderen kan helpen hun geluk te vinden.

Eind 2017 waagde ik de sprong en zegde ik mijn vaste baan op om mijn hart te volgen: als Kunstzinnig Dynamisch Coach anderen helpen om de weg naar hún hart te vinden.

Alles kwam voor mij samen, mijn passie voor tekenen en creativiteit en mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en de mens achter de mens.

 

Nu heb ik mijn eigen coachpraktijk, HeARTopener, waar ik mensen begeleid, motiveer en help bij het openstellen van hun hart. Als ervaringsdeskundige weet ik wat er met je gebeurt als je vanuit je hart gaat leven. Ik help jou tot inzichten in jouw proces – je ontdekt wat jouw innerlijke drijfveren zijn, over welke talenten je beschikt en wat jouw hart sneller doet kloppen. Je gaat je steeds sterker voelen want je gaat op zoek en ontdekt je eigen kracht. Als je je hart durft open te stellen doe je dingen die je echt leuk vindt en waar jij blij van wordt. Daarmee word je een voorbeeld voor jouw naasten, in werk en privérelaties. Want als jij straalt wil jouw omgeving dat ook!

 

Voetreflexmassage

Naast coaching biedt HeARTopener ook voetreflexmassages. Voetreflexmassage activeert reflexpunten in de voeten. Deze reflexgebieden hebben een directe of indirecte verbinding met alle organen, zenuwen en weefsels van het lichaam. Voeten zijn de spiegel van het lichaam. Door specifieke delen van de voet te masseren worden blokkades opgeheven en wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Voetreflexmassage brengt op een natuurlijke manier het lichaam en de geest weer in balans.

Contact/afspraak maken

Ben je benieuwd hoe Kunstzinnig Dynamisch Coachen jou kan helpen? Wil je leren om vanuit je hart te gaan leven? Wil je weten hoe Kunstzinnig Dynamisch Coachen jouw leven kan veranderen? Bel 0636180302 of neem contact met ons op via onderstaand formulier!

Ja, ik wil een gratis klikgesprek

Ja, ik akkoord met de privacyverkaring en algemene voorwaarden