Individuele coaching

Bij individuele coaching heb je na het introductie programma van veel invloed op het programma. We bepalen samen hoe elke sessie eruitziet. Je maakt je eigen keuzen uit de heartopeners Mind, Body, Nature en Art. Of ik bepaal ze voor jou. We doen wat voor jou het beste werkt.

Introductieprogramma;

  1. natuursessie
  2. Kunstzinnige sessie
  3. lichaamsgericht werken

Je kunt beginnen met een begeleide meditatie en daarna werken aan een creatieve opdracht bijvoorbeeld. Of een stiltewandeling afsluiten met mediatie in beweging. Misschien wil je eerst praten over dat wat er speelt.  Alles is mogelijk en we kunnen het ook laten afhangen van wat op dat moment goed voelt.

Combineer de heartopeners die bij jou passen

MIND

Mindfulness

Diepe ontspanning van je lichaam en geest

BODY

Yoga en meditatie in beweging

Synchronisatie van je adem en je bewegingen

Voetreflexmassage

Massage van je voeten werkt door in je hele lichaam

Proeverij, voeding voor lichaam & geest. Optimale bezinning & ontspanning met Heartopener op Landgoed Blokland

NATURE

Wandelen in de natuur

In stilte of met een goed gesprek

ART

Je creatief uiten door te tekenen, schilderen of boetseren

Ontdek wie je bent door te creëren

Klikgesprek

We beginnen altijd met een klikgesprek van een half uur. Dat is vrijblijvend en gratis. We maken kennis met elkaar en kijken of we een klik hebben. Dat is immers de basis voor een fijne samenwerking. In dit gesprek geef jij aan waaraan je wilt werken en welke heartopeners jouw voorkeur hebben. Ik bespreek dan met jou de mogelijkheden die bij jou passen.

Coachingstraject

Het coachingstraject begint met de training waarin de 4 Heartopener’s aan bod komen. Hierna kun je kiezen voor verdieping van 1 of meer Heartopener’s. Een afzonderlijk coachings-traject bestaat gemiddeld uit zeven sessies van ongeveer 1 ½ uur. Tijdens het traject bespreken we de voortgang.

Evaluatie

We sluiten het traject af met een evaluatie.

Wat zeggen mijn klanten?