Coaching

Individuele coaching

Bij individuele coaching werken we met behulp van creatieve activiteiten zoals tekenen schilderen en of boetseren aan jouw vraag. Zo kom je tot de ontdekking wie je werkelijk bent en wat je diep van binnen wilt. Individuele coaching vindt plaats in mijn praktijk en ziet er in grote lijnen als volgt uit:

Klikgesprek

Tijdens een vrijblijvend en gratis klikgesprek van een half uur maken we kennis met elkaar. We kijken vooral ook of we een klik hebben, dat is immers de basis voor een fijne samenwerking. Tijdens dit gesprek kun je me vertellen waar je aan wilt gaan werken. Ik kan dan beoordelen of Kunstzinnig Dynamisch Coachen de juiste coachingsmethode voor jou is.

Coaching sessies

Het coachingstraject bestaat uit gemiddeld 7 sessies van circa 1½ uur.

Evaluatie

We bespreken de voortgang en sluiten het coachingstraject af met een evaluatie.

Mibonart

Een training van 7 bijeenkomsten waarin jouw gedachtenwereld, stem en lichaamswerk, natuur en kunst een plek krijgen. Je hoeft hiervoor geen ervaring met kunst te hebben.

Met deze tools gaan wij gedurende 13 weken, in twee wekelijkse sessies van  3 uur jouw innerlijke reis maken. We gaan in kleine groepen (max. 6 personen) met elkaar en toch ieder afzonderlijk van elkaar het eigen pad bewandelen. Gelijkgestemden, mensen die net als jij op zoek zijn naar de liefde en het vuur in zichzelf, je ware natuur. Dit resulteert in liefde en in verbinding zijn met anderen. Leven vanuit een natuurlijke staat van Zijn. Omdat je goed bent zoals je bent en je je niet meer hoeft af te stemmen op hoe de buitenwereld jou graag ziet.

Workshops

HeARTopener organiseert regelmatig workshops voor particulieren en bedrijven. Tijdens onze workshops staan plezier en ontspanning centraal.

Tijdens de workshops maken we een kunstzinnige opdracht die we met elkaar bespreken. Wij combineren onze workshops vaak met een yogales, meditatie of stiltewandeling. Onze workshops worden geheel op maat verzorgd en vinden plaats op de bedrijfslocatie of op locatie in Hoorn en omgeving.

Retraites

In het najaar van 2020 organiseert HeARTopener weer een bijzonder retraite-weekend in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Van vrijdagmiddag tot zondagmiddag staat dit weekend in het teken van ontspanning, rust en bezinning.

In kleine groepjes (max. 6 deelnemers) werken we gezamenlijk aan een Kunstzinnige Dynamische Coachings opdracht. Verder organiseren we yogalessen, meditatie en sluiten we het weekend af met een stiltewandeling in de mooie groene omgeving.

Wil je meer informatie over data, prijzen en beschikbaarheid? Stuur een mail naar: info@heartopener.nl

Tarieven

Individuele coaching

Klikgesprek (intake)
gratis
30 minuten
Coachingsessie
€ 75,00
90 minuten
Evaluatie gesprek
€ 65,00
60 minuten
Mibonart
€ 325,00
7 groepssessies, en thuiswerkopdrachten

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en het gebruik van materialen tijdens de coachingsessies. Bij coaching op locatie worden ook de reistijd en reiskosten in rekening gebracht. Bij verhindering kun je tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Bij niet of te laat geannuleerde afspraken zijn wij helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd voor het consult in rekening te brengen. Voor groepscoachingsessies en workshops gelden andere voorwaarden.

Groepscoaching

Afhankelijk van aantal deelnemers, aantal sessies en locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij maken graag een offerte op maat!