agenda - Heartopener
231
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-231,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Kennismakingsactie

Zondagochtend 4 november organiseer ik een workshop Yoga & Kunst in het Energy-Center in De Goorn. In deze workshop breng ik Yoga en Kunstzinnig werken samen. Om vanuit je gevoel te kunnen creëren is het van belang om goed in jouw lichaam te zijn. Yoga is meditatie in beweging. Bij Yoga breng je je aandacht naar je adem en de beweging waardoor je in het moment komt, in het hier en nu.
Vanuit deze staat van zijn gaan we creëren. Spelend als een kind, waarbij je het resultaat mag loslaten, ga je aan de slag met verf. Puur vanuit je gevoel geef je je over aan het materiaal. Je gaat ontdekken dat jouw creatie een weerspiegeling van jouw binnenwereld is geworden.

 

“Je hoeft jouw strandmatje nog niet naar zolder te brengen deze winter”

 

Wat gaan we precies doen?
Na een ontspannende en toegankelijke yogales gaan we een strandmatje beschilderen met gouache in diverse kleuren. Je zal merken dat het proces van het creëren een rustgevende en meditatieve bezigheid is. Jouw strandmat word een meditatiemat. Zo kun je de mat ook in de winter van nut laten zijn en creëer je een ma(a)tje die je altijd met je mee kan nemen. Of je kunt de mat gewoon thuis gebruiken. Een ma(a)tje die je overal kan uitrollen en die je zal helpen om in contact te blijven met jezelf.

 

Informatie & Aanmelden
– duur: 2,5 uur
– incl. materialen: strandmatje, verf, paletje, kwasten
– prijs € 25,00
– datum: 4 november van 09.30 u – 12.00 u
– locatie: Energy-Center Dwingel 7 in De Goorn

Individuele coaching

Aktie voor nieuwe klanten van Heartopener: Boek in de maanden mei en juni een individuele coaching en ontvang een voetreflexbehandeling met 50% korting!

Kennismakingsactie

In mei ontvang je 40 % korting op een heerlijke voetreflexmassage behandeling inclusief warm voetenbad met etherische olie speciaal voor leden van Yoga Loft. Elke dinsdag of woensdagochtend om de week aanwezig, tussen 9 – 13 uur.

Retraite najaar 2018

28/29/30 september Cielle, Belgische Ardennen
programma volgt spoedig